Verzending

Verzending

Bedankt voor je interesse in onze producten. We streven ernaar om een snelle en betrouwbare verzendservice te bieden, zodat je zo snel mogelijk kunt genieten van je aankoop. Hieronder vind je informatie over onze verzendmethoden en levertijden.

Verzendmethoden: Voor bestellingen binnen een straal van 60 kilometer bezorgen wij persoonlijk met ons eigen busje. Dit stelt ons in staat om een zorgvuldige afhandeling en levering te garanderen. Voor bestellingen buiten deze straal maken wij gebruik van de diensten van PostNL, een gerenommeerde verzendpartner die bekend staat om hun betrouwbare en efficiënte service.

Levertijd: Wij streven ernaar om je bestelling zo snel mogelijk te verwerken en te verzenden. Onze levertijd bedraagt doorgaans 1-2 werkdagen. Houd er rekening mee dat de levertijd kan variëren afhankelijk van de bestemming en eventuele externe omstandigheden. Voor bestellingen die persoonlijk door ons worden bezorgd, zullen wij contact met je opnemen om een geschikte leverdag en -tijd af te spreken.

Volgen van je bestelling: Zodra je bestelling is verzonden, ontvang je een verzendbevestiging met daarin een trackingnummer. Met dit trackingnummer kun je de status van je bestelling volgen via de website van PostNL. Op deze manier kun je altijd op de hoogte blijven van de voortgang van de levering.

Verzendkosten: De verzendkosten worden berekend op basis van het gewicht, de omvang en de bestemming van je bestelling. De exacte verzendkosten worden weergegeven tijdens het afrekenproces, voordat je de betaling voltooit. Voor bestellingen boven een bepaald bedrag bieden wij mogelijk gratis verzending aan. Houd onze website en promoties in de gaten voor eventuele verzendacties.

Retourzendingen: Voor informatie over het retourneren van producten, verwijzen we je graag naar onze Retour pagina. Daar vind je gedetailleerde instructies en voorwaarden met betrekking tot retourzendingen.

Neem contact met ons op: Als je vragen hebt over verzending, levertijden of specifieke verzoeken met betrekking tot je bestelling, neem dan gerust contact op met onze klantenservice. We helpen je graag verder en streven ernaar om al je vragen snel en efficiënt te beantwoorden