Klantenservice

Welkom bij Novadecor Klantenservice!

Bij Novadecor streven we ernaar om onze klanten de best mogelijke winkelervaring te bieden. Onze toegewijde klantenservice staat altijd voor je klaar om je vragen te beantwoorden, problemen op te lossen en ondersteuning te bieden bij al je aankopen. We geloven in een persoonlijke aanpak en willen ervoor zorgen dat jij tevreden bent met je aankoop en de service die je van ons ontvangt.

Heb je vragen over onze producten, verzending, betalingen of iets anders? Hier zijn verschillende manieren waarop je contact met ons kunt opnemen:

  1. Telefoon: We zijn telefonisch bereikbaar tijdens kantooruren op het volgende nummer: +31 6 86 08 42 04. Een van onze vriendelijke medewerkers staat je graag te woord.

  2. E-mail: Stuur ons een e-mail op Info@novadecor.nl. We proberen zo snel mogelijk te reageren en streven ernaar om binnen 24 uur op je bericht te reageren.

  3. Contactformulier: Je kunt ook gebruik maken van het contactformulier op onze website om je vraag of verzoek in te dienen. We zullen zo snel mogelijk reageren op de informatie die je verstrekt.

  4. Bezoek ons: Als je liever persoonlijk langskomt, ben je van harte welkom op ons adres: De Leeuw 14A, 3284 XV Zuid-Beijerland. Ons team staat klaar om je te helpen en te adviseren over onze producten en diensten.

Bij Novadecor geloven we in het overtreffen van de verwachtingen van onze klanten en we zullen er alles aan doen om ervoor te zorgen dat je tevreden bent met je aankoop. Mocht er onverhoopt iets misgaan, laat het ons dan alsjeblieft weten, zodat we het snel kunnen oplossen.

Onze klantenservice is beschikbaar om:

  • Vragen over onze producten te beantwoorden en advies te geven over welke producten het beste bij jouw behoeften passen.
  • Hulp te bieden bij het plaatsen van bestellingen en eventuele problemen met het bestelproces op te lossen.
  • Ondersteuning te bieden bij betalingsgerelateerde vragen en eventuele betalingsproblemen te verhelpen.
  • Te helpen bij vragen met betrekking tot verzending en levertijden.
  • Eventuele klachten, retourzendingen of garantieaangelegenheden af te handelen.

We waarderen je keuze om bij Novadecor te winkelen en willen je bedanken voor het vertrouwen dat je in ons stelt. Aarzel niet om contact met ons op te nemen als je ergens hulp bij nodig hebt. We kijken ernaar uit om je van dienst te zijn!

Met vriendelijke groet,

Het Novadecor Klantenservice Team

 

Novadecor
De Leeuw 14 A
3284XV Zuid-Beijerland
Nederland


E info@novadecor.nl
KVK 89401204
BTW nummer NL003337742B34

 

{formbuilder:OTQ4MA==}