Retourneren

Retourbeleid

Bedankt voor je aankoop bij ons. We streven ernaar om onze klanten tevreden te stellen en een soepele winkelervaring te bieden. We begrijpen echter dat er situaties kunnen zijn waarin een retour noodzakelijk is. Hieronder vind je ons retourbeleid met betrekking tot wandpanelen en laminaatvloeren.

Bedenktijd: We willen ervoor zorgen dat je tevreden bent met je aankoop. Daarom bieden we een bedenktijd van 14 Dagen voor wandpanelen en laminaatvloeren. Dit geeft je voldoende tijd om de producten te inspecteren, te beoordelen en te beslissen of ze aan je verwachtingen voldoen.

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Laminaatvloeren retourneren: Om in aanmerking te komen voor retournering, dienen laminaatvloeren in de originele verpakking te blijven. We kunnen geen geretourneerde laminaatvloeren accepteren die uit de verpakking zijn gehaald. Dit beleid is bedoeld om de kwaliteit en integriteit van de vloeren te waarborgen.

Retourprocedure:

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag exclusief verzendkosten gecrediteerd. de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening.

 

  Terugbetaling: 

  Bij Novadecor begrijpen we dat uw tijd kostbaar is, en we willen ervoor zorgen dat uw retourzending snel en efficiënt wordt afgehandeld. Daarom hebben we ons gecommitteerd aan een snelle terugbetalingsprocedure, met als doel om alle terugbetalingen Binnen 7 dagen na goedkeuring te verwerken.

   

  Neem contact met ons op: Als je vragen hebt over ons retourbeleid voor wandpanelen en laminaatvloeren, neem dan gerust contact op met onze klantenservice. We staan klaar om je te assisteren en eventuele vragen of zorgen te beantwoorden.

   

  Download hier de retourformulier