FAQ

Welkom bij Novadecor, uw toonaangevende bron voor prachtige wandpanelen en laminaten. We begrijpen dat u vragen kunt hebben over onze producten, service en meer. Daarom hebben we een uitgebreide FAQ-pagina samengesteld om al uw vragen te beantwoorden.

Antwoord: Novadecor is een toonaangevend bedrijf gespecialiseerd in de verkoop van hoogwaardige wandpanelen en laminaten. Onze producten zijn ontworpen om uw interieur te verfraaien en te versterken.

Antwoord: Novadecor biedt een breed scala aan wandpanelen, waaronder houten, kunststof en decoratieve wandpanelen. We hebben verschillende stijlen, kleuren en texturen om aan diverse smaakvoorkeuren te voldoen.

Antwoord: Hoewel we geen installatiediensten aanbieden, zijn onze wandpanelen ontworpen voor eenvoudige doe-het-zelf-installatie. We bieden installatie-instructies en advies om ervoor te zorgen dat u de beste resultaten behaalt.

Antwoord: Onze wandpanelen zijn duurzaam, gemakkelijk te onderhouden en voegen een stijlvolle uitstraling toe aan uw interieur. Ze zijn bestand tegen krassen, slijtage en vocht, waardoor ze perfect zijn voor elke kamer in uw huis.

Antwoord: Novadecor biedt een uitgebreide selectie van laminaten, variërend van natuurlijke houtnerf-ontwerpen tot moderne en klassieke stijlen. Onze laminaten zijn duurzaam, gemakkelijk te onderhouden en geschikt voor verschillende toepassingen.

Antwoord: U kunt onze producten rechtstreeks op onze website bestellen, waar u toegang heeft tot onze volledige assortiment.

Antwoord: Ja, we bieden garanties op onze producten. De garantieperiode kan variëren afhankelijk van het specifieke product, dus zorg ervoor dat u de productinformatie raadpleegt voor details over garantievoorwaarden.

Antwoord: U kunt contact opnemen met onze klantenservice via info@novadecor.nl of +31 6 86 08 42 04 Onze vriendelijke en deskundige medewerkers staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te helpen bij uw aankoopbeslissingen.

Antwoord: Ja, we bieden monsters aan zodat u de kwaliteit en uitstraling van onze producten kunt ervaren voordat u een aankoop doet. Neem contact met ons op voor informatie over het aanvragen van monsters.